Contact

   

Wil je weten of deze therapie bij je past, maak dan een afspraak voor een kennismakingssessie.

 

Tel: 036-5370998/ mobiel: 06-38500249

email: info@dewolkenbreker.nl

De duur en frequentie van de therapie bepalen we in onderling overleg. Momenteel vergoeden de meeste zorgverzekeraars de therapie gedeeltelijk als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Een recent overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kun je vinden op de website van je zorgverzekeraar en op Vergoedingen zorgverzekeraars SBLP 2019 

 

Tarieven per 1 januari 2019

  • Intake plus eerste consult duurt 90 minuten/90 euro
  • Vervolgsessies naar gelang van de duur van de sessies 75 minuten/75 euro en 90 minuten/90 euro en 120 minuten/120 euro  (alle tarieven zijn inclusief 21% BTW)
  • Bij een aanwijsbaar laag inkomen is vermindering van het tarief bespreekbaar.
  • Bij annulering van een afspraak binnen 48 uur wordt het consult in rekening gebracht (tenzij er binnen een week  een nieuwe afspraak ingepland wordt).

 

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Ik voldoe aan de PLATO norm (Diploma Psychosociale basiskennis 2016 NOGG). De SBLP is aangesloten bij een overkoepelende organisatie RBCZ. Hier ben ik aangesloten als registertherapeut Complementaire zorg BCZ®. De RBCZ heeft een klacht en tuchtregeling TCZ.

Klachtenregeling

Mijn beroepsvereniging  SBLP heeft een klachtenregeling. Verder ben ik aangesloten bij de geschillencommissie WKKZ CAMCOOP en bij de klacht en tuchtregeling van TCZIn al deze regelingen is opgenomen dat eventuele klachten eerst besproken worden tussen cliënt en de therapeut. Als we er samen niet uitkomen kunnen we de hulp inroepen van de SBLP.    

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

In het document AVG Privacy document De Wolkenbreker kunt U nalezen hoe ik omga uw persoonlijke gegevens.  

Neem contact op!

Praktijkadres

Praktijkadres:
G.T. Rietveldstraat 62
1333 LG Almere